In geval van annulering bent u als gast, volgens onze reguliere annuleringsvoorwaarden, een percentage van de huur verschuldigd:


- 25% bij annulering meer dan 3 maanden voor de begindatum huurperiode;
- 50% bij annulering tussen 3 maanden en 1 maand voor de begindatum huurperiode;
- 75% bij annulering tussen 1 maand en 1 week voor de begindatum huurperiode;
- 100% bij annulering korter dan 1 week voor de begindatum van de huurperiode.

 

Wij raden altijd aan elders een annuleringsverzekering af te sluiten voor onvoorziene omstandigheden.

De bestaande situatie met betrekking tot het COVID-19 virus is inmiddels helaas alom bekend en brengt dan ook een risico met zich mee bij het boeken van een accommodatie. U accepteert deze risico’s bij het maken van de boeking.

Bij annulering ten gevolge van COVID-19, een negatief reisadvies vanuit de woonplaats van de gast of een quarantaineplicht bij aan- en/of terugkomst van de gast gelden eveneens deze voorwaarden en vindt geen vergoeding van de huurgelden plaats. We accepteren geen verzoek tot uitzondering op de annuleringsvoorwaarden vanwege persoonlijke of bijzondere omstandigheden van de gast. Slechts bij opgelegde beperkingen vanuit de Veiligheidsregio Zeeland of overheden van Toercom, waardoor Toercom haar verhuurservice niet of deels kan aanbieden, is Toercom genoodzaakt huur te restitueren.

Uitroepteken-icon - BurenAlert Voor boekingen met een aankomst in 2022, die gemaakt zijn voor 01.02.2022, geldt dat u uw boeking éénmalig mag verzetten. Bij een omboeking gelden de volgende voorwaarden:

  • De nieuwe boeking is in dezelfde accommodatie als uw originele boeking. Wanneer uw gewenste periode in deze accommodatie niet beschikbaar is, kan de boeking niet naar een andere accommodatie worden omgezet.
  • U kunt uiterlijk tot 4 weken voor uw aankomstdatum uw boeking wijzigen. 
  • De nieuwe boeking heeft een aankomstdatum in 2022.
  • Uw boeking mag slechts één keer worden verzet in 2022. Wanneer de vernieuwde boeking dan alsnog niet kan doorgaan, gelden bovenstaande reguliere annuleringsvoorwaarden.
  • Wanneer u aangeeft de originele boeking niet waar te nemen, ontvangen wij binnen een week de nieuw te boeken periode. Een boeking kan niet langer dan één week ‘zwevend’ blijven. Er wordt geen voucher uitgereikt om een nieuwe boeking te kunnen maken.
  • Uw aanbetaling blijft staan voor de nieuwe boeking. Wanneer er bij uw nieuwe boeking een meerprijs is aan huur of bijkomende kosten, betaalt u als gast het verschil bij.

 

289