In geval van annulering bent u als gast, volgens onze reguliere annuleringsvoorwaarden, een percentage van de huur verschuldigd:


- 25% bij annulering meer dan 3 maanden voor de begindatum huurperiode;
- 50% bij annulering tussen 3 maanden en 1 maand voor de begindatum huurperiode;
- 75% bij annulering tussen 1 maand en 1 week voor de begindatum huurperiode;
- 100% bij annulering korter dan 1 week voor de begindatum van de huurperiode.

 

Wij raden altijd aan elders een annuleringsverzekering af te sluiten voor onvoorziene omstandigheden.

 

Bij annulering ten gevolge van COVID-19 of negatief reisadvies vanuit de woonplaats van de gast, gelden eveneens deze voorwaarden en vindt geen vergoeding van de huurgelden plaats. Slechts bij opgelegde beperkingen vanuit de Veiligheidsregio Zeeland of overheden van Toercom, waardoor Toercom haar verhuurservice niet of deels kan aanbieden, is Toercom genoodzaakt de huur te restitueren.

 

Uitroepteken-icon - BurenAlert Echter, tijdens de huidige, onzekere periode, geldt op dit moment bij alle boekingen in 2021 dat u uw boeking eenmalig mag verzetten. Bij een omboeking gelden de volgende voorwaarden:

  • De nieuwe boeking is in dezelfde accommodatie als uw originele boeking. Wanneer uw gewenste periode in deze accommodatie niet beschikbaar is, kan de boeking niet naar een andere accommodatie worden omgezet.
  • U kunt uiterlijk tot 10 dagen voor aankomst uw boeking wijzigen. 
  • De nieuwe boeking heeft een aankomstdatum in 2021.
  • Uw boeking mag slechts één keer worden verzet in 2021. Wanneer de vernieuwde boeking dan alsnog niet kan doorgaan, gelden bovenstaande reguliere annuleringsvoorwaarden.
  • Wanneer u aangeeft de originele boeking niet waar te nemen, ontvangen wij binnen een week de nieuw te boeken periode. Een boeking kan niet langer dan één week ‘zwevend’ blijven. Er wordt geen voucher uitgereikt om een nieuwe boeking te kunnen maken.
  • Uw aanbetaling blijft staan voor de nieuwe boeking. Wanneer er bij uw nieuwe boeking een meerprijs is aan huur of bijkomende kosten, betaalt u als gast het verschil bij.

 

289