Molenweg 28

Locatie

Molenweg 28

Aantal personen

2

Dieren toegestaan

Nee

Deze leuk ingerichte woning is gunstig gelegen in het centrum van Zoutelande. Binnen een letterlijke minuut bent u bij de strandovergang of in de gezellige winkelstraat. De woning heeft een de moderne woonkamer. De slaapkamer bevindt zich op de eerste verdieping. Bovendien heeft u aan de achterzijde van de woning een ruim terras waar u heerlijk kunt vertoeven. 

BESCHIKBAARHEID


Boeken

Faciliteiten

- woonkamer met televisie
- Draadloze internetaansluiting (wifi) - gratis
- volledig ingerichte keuken
- slaapkamer met tweepersoonsbed
- badkamer met douche, wastafel en toilet
- extra toilet
- centrale verwarming
- tuin
- privé parkeerplaats

 

Afstand naar strand: 500 meter
Afstand naar centrum: 300 meter

Bijkomende kosten:
Toeristenbelasting: € 1,25 per persoon per nacht
Schoonmaakkosten: € 50,-
Reserveringskosten: € 15,-

Huurprijzen zijn inclusief gas-, electra- en waterverbruik.

Verhuurkantoor Toercom biedt u diverse woningen gelegen in de omgeving van de Zeeuwse badplaats Zoutelande.
Deze vakantiewoningen zijn allemaal centraal gelegen op loopafstand van het strand. De woningen zijn geschikt voor 4 tot 6 personen. In diverse van onze accommodaties is een hond ook toegestaan. Zo kunt u ook uw huisdier laten genieten van alles wat de Zeeuwse kust te bieden heeft.

Toercom biedt woningen voor een gunstige prijs tot luxe woningen die van alle gemakken zijn voorzien. Kortom, u kiest zelf hoe u uw vakantie viert en Toercom biedt u daarvoor de passende accommodatie. Alle woningen zijn particulier bezit. De vakantiewoningen zijn volledig gemeubileerd. De accommodaties variëren in grootte, inrichting en in (prijs)klasse.
Tijdens het hoofdseizoen verhuren wij onze vakantieaccommodaties van vrijdag tot vrijdag. In het voor- en naseizoen kunt u natuurlijk ook enkele nachten verblijven.

Badplaats Zoutelande is gelegen op het Zeeuwse eiland Walcheren.
Niet alleen ‘s zomers, maar ook in de herfst, winter en lente is het op het Zeeuwse eiland Walcheren genieten. Walcheren is het meest westelijke schiereiland van Zeeland. De afwisseling van prachtige landschappen, romantische stranden, historische monumenten, gezellige dorpskernen en de altijd levendige zee, zorgen ervoor dat Walcheren voor iedereen iets te bieden heeft.

237