HET STRAND IS ER ÁLTIJD. IN ELK SEIZOEN MOOI EN ALTIJD DICHTBIJ. 

 

Walcheren is een veelzijdige kuststreek met een prachtige uitstraling. Dit Zeeuwse schiereilandje heeft voor iedereen iets te bieden. U kunt er de rust opzoeken in de groene gebieden, maar ook kunt u van de gezelligheid in één van de badplaatsen genieten. Wie eenmaal voor de charmes het Zeeuwse is gevallen, komt graag terug. Soms wel meerdere malen per jaar. Want Walcheren verveelt nooit en is prachtig in alle seizoenen.

 

Karakteristiek zijn de prachtige hoge duinen die lopen van Vlissingen tot aan Vrouwenpolder, afgewisseld met de stoere zeedijk in Westkapelle. De kilometers lange zandstranden bieden u 's zomers volop mogelijkheden om te recreëren en om 's winters heerlijk uit te waaien en een kop warme chocolademelk te drinken. Zoutelande en Westkapelle hebben unieke stranden op het zuiden, zoals maar weinig stranden in Nederland dat hebben. Daarom begint het zonnige zuiden al hier!

 

De toeristenmarkten, live muziekoptredens en een groot scala aan kinderactiviteiten maken dat er altijd wat te beleven is tijdens uw vakantie op Walcheren. Naast de vele leuke (dag)attracties zijn er bovendien diverse musea, sportmogelijkheden, een subtropisch zwembad, fietsverhuur, enz. Kortom, het hele jaar door genoeg evenementen om aan deel te nemen of om als toeschouwer bij te wonen. En het mooie weer hebben wij alvast voor u besteld...

 

Beleef hier  Zoutelande in enkele minuten. 

Evenementen & bezienswaardigheden

Dagattracties Zeeland neeltje

Dagattracties Zeeland


Lees meer over alle Zeeuwse bezienswaardigheden op www.dagattractieszeeland.nl

Badkoerier badkoerier

Badkoerier


Lees hier De Badkoerier online, voor alle nuttige informatie tijdens uw vakantie. 

189